detta är våran matte MARIANNE.HEIDENFORS som startade vår kennel 2010 jag Majken Svart, Silver, och jag, Figo, Svart, är starten till minifrends kennel, kom så går vi vidare...... Men innan ,,vil jag bara be er som är intresserade maila mej eller ring

Välkommen till vår webbsida

Här är  även Bela med  på bild som är på besök hos oss andra tre   Majken Figo Mosart 

välkommen att följa oss

Här är  vi 3   hos matte och husse  i Portugal  Mosart är med oss me. FIGO ,MAJKEN

hur kom matte på ideen?

när matte köpte FIGOi portugal av kennel red ninnos,  och hon redan hade köpt mej MAJKEN av puck  kennel, miniflach  i sverige tyckte hon att det skulle vara kul,,, då blev jag MAJKEN kär i nikis som jag träffade i portugal matte fattade också tycke för  honom,  han kom från kennel  bellissa, och vi åkte till Finland för parning ... Ja det blev 4 st gullungar så startade matte vår kennel....

detta är Mosart

Det är mej  som matte köpte i setubal utanför lissabon , jag är född  30 oktober,2011 och matte har döpt mej till MOSART.Jag  bor nu hos Veronica. 

Välkommen till vår webbsida

Vi vill bara tala om att vi nu har flyttat till Blekinge  Eringsboda utanför Ronneby   Karlskronavägen   32  37017   eringsboda   ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT HÄLSA PÅ OSS DÄR   hör av er med en signal först     Ett viktigt meddelande, skicka alltid mail till mej. Jag får inte kontakt med er via min sida här. Tyvärr.heidenfors.marianne@hotmai.com. 

jag är Bela

Här ser ni Mattes Svart silver tik  BELA  BELEZA  Jag är mycket snygg  och har  fått en kull och matte vill att jag ska ha en eller två till  🙂   vi får se i vår  2017  jag bor nu hos ida och ska nu bo i Eringsboda hos min kennel. 

Välkommen till vår webbsida

 

En fin tjej som fått 3 fina kullar Vår Wilma och nu har den fjärde kullen kommit den 29 augusti. De växer och frodas.  Alla är nu sålda till nya underbara hem.

Wilma är nu oxå stereliserad så hon får bli pensionär nu. Bara ha det bra.  Hon vilar med flaggan i topp med . 4 fin  fina kullar bakom sej ,

Välkommen till vår webbsida

en ny stjärna är här. Vår fina hane.  Pepper och salt. Torsten. Zorro 

Välkommen till vår webbsida

här är vår nya liłla tik.   Hon heter Zaga och ska bli mamma när det är dax. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.  Välkommen lilla Zaga. Välkomna åter 

Välkommen till vår webbsida

vi har en liten tjej på halvfoder som vi väntar ska få valpar när det är dax. 

Hon heter Jeasmine och bor hos Margareta i Fridlevstad. 

Kommentarer

04.10.2022 22:23

Marie Hjort

Hej vi är intresserad av att köpa en valp hösten 2023. Tror ni att det kan finnas valpar hos er då. Får ni gärna kontakta oss. Så berättar vi mer.

09.09.2022 13:43

margareta.farber@gmail.com

valparna är så söta

16.05.2022 21:15

Margareta Farber

Hej! Jag är intresserad av en valp
Vi bor i Ronneby

12.11.2020 15:39

Marianne Heidenfors

Var snäll maila mej.

11.11.2020 16:00

Sara Rundgren

Hej! Vi är en familj i Blekinge som vill köpa en dvärgschnauzer. Såg att ni planerade valpkull och kollade på era fina hundar. Är intresserade att komma i kontakt med er.