lila Zaga är nu hos oss ett riktigt busfrö. Vi hälsar henne välkommen 

Den 1 December kommer en liten svart tik till oss i kenneln. Hon ska heta Zaga hoppas hon kommer trivas och få många valpar. 

Den 19 september hälsar vi vår nya salt och pepper kille  välkommen till flocken i vår kennel.  Han heter nu. Torsten och vi hoppas han kan bli pappa till många valpar.       Välkommen till oss hoppas du kommer trivas 

Här är min kennel. Och när du köper valp hos mej. Ingår. Stamtavla,förstås från skk, dolda fel försäkring, besiktade, chippade, avmaskade och vaxinerade valpar. Båda föräldrarna är oxå ögonlysta  och mentalt tränade för andra hundar och koppel tränade vana oxå med pälsvård och övrig  hantering som se i mun m.m  De är oxå uppvuxna i en familj som ger mycket kärlek och frihet. Mat  och en överraskningspåse. Får alla valpköpare vi anordnar oxå valp, hundträffar varje år. Som brukar vara trevliga.  Välkommen med mer frågor om det fin behov. Jag kräver inga utställningar bara fina familjer.  

I år anordnar vi en  hundträff de 28 juni i Drottningholm  Stockholm ,,,och en i slutet av juli i Eringsboda.   På båda träffarna var det stor uppslutning och vi hade så trevligt med lek promenad och gott att äta.  

 Vi följer alla kennelklubbens regler och försöker hålla oss inkom  alla deras regler.   Med valpar och äldre hundar  däremot är jag inte mycket för utställningar då det för mej inte är intressant med den typen av bedömning.  Mina bedömningar av valpköpare betyder mer för mej. Att se intresset för valpen och dess vidare liv.