Boris och Wilma.

Boris stamtavla

Här är Boris stamtavla.      Och Wilmas går att se på hennes stamtavla

På hemsidan                          både Wilma. Och Boris är ögonlysta u. a

Ultraljudet positivt

Wilma är nu ultraljudad och det blir valpar.   Boris är den ståtliga pappan till Wilmas valpar. I slutet av september.  

Rubrik Wilma och boris

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.

Hej  valpköpare. Parningen med Wilma och Boris är nu klar. Ett mycke lyckat par. Nu hoppas vi på valpar i september. Hör av er om ni är intresserade på min maul. 

Hej alla vänner som går i valp tankar. Vi planerar att para i juli aug   med en fin liten svart silver hane. Boris. Uppfödd i Ryssland men bor nu i Lönnsboda. Vi hoppas på en bra parning med många fina valpar. Vi hörs vidare om  ni är intresserade.     Här är Boris. 

Ta en titt på mina hundar som finns i min Kennel. Wilma och Figo. Vi tänker para Wilma i sommar. 

Våran älskade Majken 14 år har somnat in. En fin mamma. Mormor. Farmor.  Och en otroligt fin familjevän

Vi önskar alla ett nytt fint 2020. Och hoppas få flera valpar med Wilma

Gabie har nu flyttat till Älmhult med Janne och Liljana. 

Hej alla hudälskare. Vill meddela att Wilma nu ska ha valpar i slutet av oktober.  Om intresse finns. Maila mej. heidenfors.marianne@hotmail.com om du ringer lämna meddelande.             Här är stolta föräldrar till lilla Gabie. Gloria. 

Go ie

. Nu är vår enda valp född. Gabie blev det en stor fin tjej. Wilma är en duktig mamma.  Hör av er vi3d intresse med mail. 

Detta är lilla Gabie

Jag är en liten fin tjej men busig. V

Min farmor och jag

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe iva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.

Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.